De tijd is rijp: verkoop uw bedrijf

Gepubliceerd: 02-11-2017

pexels-photo-267582.jpeg

Twijfelt u om uw bedrijf te verkopen in de nabije toekomst? Stop dan met twijfelen. Het gaat goed met de Nederlandse economie, dus de tijd is rijp om actie te ondernemen. Een bedrijfsverkoop kan verschillende redenen hebben. Persoonlijke omstandigheden zoals gezondheid of leeftijd, een verschuiving van focus, verandering van strategie of een groei- of krimpscenario. Het maakt niet uit wat de redenen exact zijn, één factor is namelijk altijd van belang. De economie. : De economische situatie. Momenteel gaat het goed met de Nederlandse economie, is er voldoende kapitaal beschikbaar in de markt, en is er veel vraag naar bedrijven om over te nemen danwel mee samen te werken.

Economische groei in Nederland

Het CBS maakte in september bekend dat het goed gaat met de Nederlandse economie. Er werden groeicijfers genoemd van maar liefst 3,5 proces, wat een stuk hoger is dan in de ons omringende landen. De groei komt voornamelijk voort uit de export, meer consumptie van consumenten en meer bedrijfsinvesteringen. Er wordt steeds meer geinvesteerd in bedrijven en bedrijfsvastgoed. Een goed moment dus om een bedrijf te verkopen of kopen.

Waar wacht u nog op? 

Zeker van een goede economie zijn we nooit, dus waar wacht u nog op? De omgevingsfactoren zijn nu gunstig om uw bedrijf te verkopen. Over een jaar staan de zaken er wellicht weer anders voor.

Heeft u vragen over een eventuele verkoop van uw onderneming, neem contact met ons op voor informatie of een afspraak!

 

 

Terug

 

Laatste blogs

De voor- en nadelen van een licentie BV

pexels-photo-303324.jpeg

Een licentie BV houdt kortgezegd in dat het intellectueel eigendom zich niet in de werkmaatschappij ...

Lees meer

Structuur optimalisatie voor uw onderneming.

architecture-about-building-modern-158571.jpeg

Structuur optimalisatie van uw onderneming De juridische structuur van uw onderneming kan gebaseerd zijn op diverse facetten. ...

Lees meer