Wie is Companiez?

Gepubliceerd: 01-01-2016

blog_companiez.jpg

Leestijd: 2min.

Vanuit het netwerk van de initiatiefnemers van Companiez werd de vraag naar een ‘Marktplaats om bedrijven te kopen- verkopen’ steeds groter. Nader onderzoek leert dat er de komende jaren veel bedrijven verkocht zullen worden gelet op de demografische ontwikkelingen in Nederland. Naast deze stijgende vraag kwam Companiez ook steeds meer vragen tegen van ondernemers die op zoek zijn naar kapitaal (participant of een geldlening) en (ex)-ondernemers die op zoek zijn naar investeringsmogelijkheden. 
Companiez is een zelfstandig en onafhankelijk bedrijf dat een marktplaats biedt voor ondernemers die hun bedrijf willen verkopen, op zoek zijn naar uitbreiding van hun activiteiten, of op zoek zijn naar kapitaal. Companiez faciliteert de ontmoetingsplaats. Via de Companiez website heeft u toegang tot de kennis van een groot aantal specialisten. Companiez beschikt over een kennisbank met relevante kennis over bedrijfsovername en investeren. Vanuit ons netwerk vragen wij verschillende specialisten om een blog te schrijven over een specifiek onderdeel van een bedrijfsovername of een investering. In het eerste blog wordt er afgetrapt met een beschrijving van zo veel mogelijk stakeholders bij een bedrijfsovername. Het wel of niet slagen van een overname is namelijk  lang niet altijd afhankelijk van de zichtbare stakeholders. Hierover meer in het volgende blog.

U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief voor informatie over de laatste advertenties en als er een nieuwe blog geplaatst wordt dan ontvangt u als eerste hiervan bericht. 
Mocht u vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze blog of andere zaken dan kunt u contact met ons opnemen via: info@companiez.nl

Terug

 

Laatste blogs

De voor- en nadelen van een licentie BV

pexels-photo-303324.jpeg

Een licentie BV houdt kortgezegd in dat het intellectueel eigendom zich niet in de werkmaatschappij ...

Lees meer

Structuur optimalisatie voor uw onderneming.

architecture-about-building-modern-158571.jpeg

Structuur optimalisatie van uw onderneming De juridische structuur van uw onderneming kan gebaseerd zijn op diverse facetten. ...

Lees meer