Partners waar wij mee samenwerken

Wij werken samen met allerlei specialisten op verschillende gebieden. Hieronder vindt op per gebied specialisten. Sommige specialisten hebben een klantervaring verwerkt op onze website, om u duidelijk te maken welke toegevoegde waarde zij hun klanten kunnen bieden. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook contact opnemen met Companiez.

Wij adviseren u samen te werken met de juiste specialisten voordat u definitieve stappen zet in een koop/verkoop proces of als u overweegt te participeren in een bedrijf. Heeft u vragen met welke specialisten wij samenwerken, kijk dan op onze ‘specialisten pagina’ of neem direct contact met ons op. 

Log hier in met uw gegevens:

Specialisten welke we u kunnen aanbevelen

Bastiaans winkelmolen.jpg

Bastiaans & Winkelmolen

Bij Bastiaans & Winkelmolen bent u aan het juiste adres! Bastiaans & Winkelmolen, uw financieel partner is een onafhankelijk Financieel Adviesbureau in Weert en omgeving voor particulieren en ondernemers. 


Bekijk onze klantcase
logo_bestpractice.jpg

Best Practice Advies

Best Practice Advies is een bedrijfseconomisch adviesbureau waarin accountants, fiscalisten, financieringsspecialisten en juristen samenwerken om klanten snel en goed te adviseren. 


Bekijk onze klantcase
Logo CB new - carré variant 2.png

CompanyBrokers

Company Brokers is specialist in bedrijfsovernames met een grote ervaring in bemiddeling bij verkoop, aankoop en participatie van en in bedrijven. Company Brokers opereert landelijk en internationaal met een team van 3 professionele ...


Bekijk onze klantcase
Fonz groter.png

Fonz voor Ondernemers

Fonz is altijd op zoek naar een oplossing die bij uw onderneming past. Daarbij is Fonz verbindend, persoonlijk en professioneel.         


Bekijk onze klantcase
Funding Circle vierkant.png

Funding Circle

Wie succesvol zaken wil doen, heeft iemand nodig die hem de nodige financiële middelen ter beschikking stelt. Wie zijn geld wil investeren, heeft levensvatbare zakelijke ideeën nodig die de moeite ...


Bekijk onze klantcase
HKP Notarissen vierkant.png

HKP Notarissen

Meer dan 30 jaar ervaring in het notariaat, vakkundig advies en persoonlijke aandacht voor de cliënt, dat is waar wij voor staan. 


Bekijk onze klantcase
MannaertsAppels.png

MannaertsAppels Advocaten

MannaertsAppels is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Tilburg en Breda. MannaertsAppels richt zich - met specialisaties zoals het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoed en aansprakelijkheidsrecht - vooral op de ondernemende cliënt.


Tailormade logo 02 - rand.png

Tailormade Bedrijfsadvies

Tailormade is een ervaren partner van vele (alternatieve) financiers en helpt u bij het verkrijgen van de juiste financiering. Financieren is onze passie en wij helpen u graag bij het realiseren van ...


Bekijk onze klantcase