Tailormade Bedrijfsadvies

Tailormade logo 02 - rand.png

De economie trekt aan en veel bedrijven groeien. MKB-bedrijven hebben het afgelopen jaar hun omzet zelfs weten te verhogen met 5,1% (FD, 17 mei 2016). Groei levert geld op, maar er is eerst geld voor nodig. Daarom zijn veel bedrijven juist nu op zoek naar financiering om hun werkkapitaal te ondersteunen en de groei te financieren. 

Hierbij lopen ze echter tegen vragen aan: 
Wat voor type financiering past het best bij mij? 
En wat voor partij? 
Hoe bepaal ik de juiste hoogte van financiering?
Hoe stapel ik de verschillende mogelijkheden zodat ik de beste financieringsmix voor mijn bedrijf krijg?

Het beschikken over voldoende liquiditeiten is essentieel voor u als ondernemer, daarom is de keuze van de juiste financierder belangrijk. Voorheen ging u naar uw huisbank, maar tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden. Hoe ziet u door de bomen nog het bos? Bent u bekend met partijen als DAS-Bibby, Voldaan, Spotcap, Funding Circle en Collin Crowdfund?

Graag stellen wij ons kort even voor: wij zijn Marco en Marcel van Tailormade Bedrijfsadvies, de financieringsspecialist in de regio Zuid-Holland. Marco heeft veel ervaring in het bankwezen en is als gecertificeerd MKB-kredietcoach een betrouwbare partner in zaken. Marcel heeft een creatieve strategische blik op businessmodellen en alternatieve financieringskansen. Financieren is onze passie en wij helpen u graag bij het realiseren van uw dromen en ambities. Aan onze klanten leveren wij maatwerk en we vinden door onze kennis van de financieringsmarkt en ons netwerk een financieringsoplossing die bij u past. Daarbij nemen we u het complexe werk uit handen en zorgen we dat u eenvoudig en snel financiering kunt ontvangen.

Contactinformatie:

Terug naar specialisten overzicht